ideer-til-at-blive-selvtaendig

Gider du ikke et fritidsjob? Så bliv selvstændig!

Er du ikke lige typen som gider bruge sine weekender på at gå med reklamer, eller stå i flaskerummet i Netto – så kan du blive selvstændig i stedet. I denne artikel får du 4 idéer til, hvad du kan give dig i kast med.

Først og fremmest er det vigtigt at påpege, inden du kaster dig ud i dit eget projekt, er det vigtigt at finde noget som du synes er spændende. Har du ikke passionen, risikerer du at gå død i det.

Fotograf

Er du den lykkelige ejer af et spejlreflekskamera? I så fald er det formentlig fordi, at du godt kan lide at tage billeder.  Hvis du tilmed er dygtig til at fotografere, er der faktisk gode muligheder for at tjene penge på det.

Der findes en række platforme, som gerne vil købe dine billeder heriblandt kan Shutterstock.com og Dreamstime.com nævnes. Uploader du dit billede her, kan du tjene penge i form af royalties. Det vil sige at du får et mindre beløb, hver gang dit billede blive downloadet.

Dette kan sagtens blive en god forretning, hvis dit billede bliver downloadet et tilstrækkeligt antal gange.

Bliv underviser

Hvis du er vildt god til matematik eller dansk og er god til at lære fra dig, så er det oplagt at undervise. Mange familier søger lektiehjælp til deres børn – og det kan du give dem.

Det behøver ikke nødvendigvis at være undervisning i skolefag. Hvis du har helt styr på styrketræning og kostplaner, kan du lige så vel undervise/hjælpe med det.

Tilbyd en online service

Hvis du har flair for design og opsætning  af hjemmesider, kan du tilbyde webdesign. Ligger dine talenter i en lidt anden boldgade, såsom søgemaskineoptimering, kan du sågar starte dit eget lille SEO Bureau.

Det bedste af det hele er…

At du kan lære det hele. Synes du at en af ovenstående idéer lyder spændende, på trods af, at du ikke føler du er specielt god til det – så er der hjælp at hente.

Du kan nemlig finde en masse guides og kurser online, hvor du har mulighed for at få undervisning inden for alle tænkelige emner. YouTube og Udemy er to gode eksempler, hvor du kan finde online kurser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>