Lån penge til sommerferien

Drømmeferien til sommer

Hvis du drømmer om at tage på ferie til sommer, men ikke helt kan se hvordan en sådan ferie skal finansieres, er det en god idé at gå i gang allerede nu. Der er mange forskellige måder hvorpå, man kan skrabe en smule flere moneter sammen.  Man kan tage et ekstra job, tage et mindre lån hos eksempelvis Lånio.dk eller i banken, eller måske noget helt tredje. I dette indlæg vil der blive gennemgået nogle forskellige måder hvorpå, man kan skaffe lidt flere penge, således at ferien bliver lidt sjovere!

Hvordan man kan sørge for, at man har nok penge til sommerferien:

Der er mange forskellige tilgange til, hvordan man kan sørger for, at man har nok penge til ens ferie i sommeren. Således er det blot om at komme i gang, hvis man ikke helt kan få ens penge til at strække til ens ønske om ferie og destination. Eksempelvis kan man gå i kast med følgende:

 • Få et fritidsjob
  Hvis ens egen løn ikke slår helt til, når der skal planlægges ferie, har man altid muligheden for at tage et ekstra job ved siden af ens normale beskæftigelse. Her er det oftest nemmest at få et job, hvor man ikke skal være udlært. Disse job har ikke så mange krav, samtidig med at de er forholdsvist fleksible, således har man mulighed for at indrette det rundt om ens normale forpligtelser. Her vil det være muligt, at tjene lidt ekstra moneter, som kan bruges på en ferie.
 • Spare på pengene
  Et godt sted at starte er altid at se, om man kan skære lidt ned i ens normale udgifter, og dermed spare lidt penge sammen. Ved at bruge lidt mindre penge i hverdagen, kan man sørge for, at man har lidt flere penge, der kan blive lagt til side til fornøjelser på ferien.
 • Tage et lån
  Det er ikke en god ide at tage et lån for at finansiere ren fornøjelse på en ferie, da det ikke er fornuftigt at låne til et overforbrug. Men et eksempel hvor et lån kan være en god idé, kan eksempelvis være, hvis man falder over nogle ekstrem billige flybilleter, men det er sidst på en måned, og man har ikke fået sparet nok op til at kunne købe dem. Her kan man eksempelvis låne op til 4.000 kr. gebyr og rentefrit hos Laanpengesmart.dk. Således kan man få de billige billetter, inden prisen igen stiger, uden at lave et dumt minus på kontoen,  og de penge man sparer, kan bruges på andre sjove ting.
 • Sælge brugte ting og tøj
  Hvis man har meget gammelt tøj og mange gamle sko og møbler, som man ikke bruger, kan det være en god idé at sælge dette på nogle af de utallige online sider. Således kan man få ryddet ud i skabet, samtidig med at man får skrabet nogle penge sammen.

Lille penge krukkeListen er ikke udtømt, således er der flere muligheder for at skaffe nogle ekstra moneter til ferien, og få den sommeferie som man har gået og tænkt på hele den lange kolde vinter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>