fritid

Hvad skal du lave i din fritid?

Selvom det for mange mennesker kan være et spørgsmål, som slet ikke behøver besvares, så er det alligevel noget, som du bør tænke over. For det er en rigtig god ting at have en hobby at ty til, så snart stresset fra arbejdsugen har lagt sig og du sidder stille hjemme i sofaen.

At have en fritidshobby, som du kan give dig i kast med er en sund ting. Det hjælpe med at stresse af og giver for de fleste mere mening end blot at sidde hjemme. Derfor kan du læse med her, hvor du får nogle bud på, hvad du kan give dig i kast med.

Byg noget som du kan bruge

Det kan være du går med drømmen om at have et nyt skur, kælder eller udestue, men aldrig er kommet videre med projektet. Rådet er her, start for søren! Hvis du først starter på et husprojekt er sandsynligheden for, at du får det lavet færdig rigtig stor.

Derfor er det blot om at starte, læg en plan og spørge vennerne om hjælp. Selvom den nye udestue ikke bliver bygget på en dag, kan du bruge en uges ferie, weekend eller de varme eftermiddage på at bygge.

Et tip: Når du engang bygger din nye kælder, så husk at hente tilladelse og husk at få det fugtisoleret. Du kan finde inspiration på www.fjern-fugt.dk

 

Gør noget mere ud af din passion

Du har helt sikkert en passion, som du ikke har gjort noget ved i løbet af årene. Det kan være en sport du dyrkede som ung, du gerne vil genoptage. Måske elsker du at grille eller gad egentlig godt at kunne male, mulighederne er mange. Lav dig en bucket list over ting, som du gerne vil prøve inden de næste to år.

Hæng listen op på køleskabet, så du kan holde dig selv op på den. Det er meget nemmere at holde dig selv ved ilden, hvis du har din liste foran dig. Tjek herefter listen af løbende, så du kan se din egen fremgang.

 

Lav noget frivilligt

Har du tid til overs kan du også gøre noget godt for andre mennesker. Der er masser af frivilligt arbejde, som er givende for mange andre mennesker.

Hvad du ønsker at lave frivilligt arbejde, er helt op til dig selv. Har du lavet en bucket list, kan du vælge noget ud fra den som er frivilligt. Du kan hjælpe til nede i den lokale fodboldklub, klubben med unge mennesker eller gå ud og samle ind til godgtørende formål.

Har du skruet hænderne godt på, kan du også hjælpe med at bygge huse til hjemløse, sæbekassebiler til børn eller meget andet. Du kan læse mere om dine muligheder for frivilligt arbejde her frivilligjob.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>