Den perfekte gave til konfirmanden

Iphone og macbook

Vi nærmer os tiden, hvor en ny årgang af konfirmander skal fejres. Som forældre og familie til en konfirmand, er der meget at tænke på, ikke mindst gaven. De unge mennesker har nemlig høje forventninger til, hvad de får i gave på denne store dag. Hvis du mangler inspiration til en god konfirmationsgave, kan du med fordel læse med her.

Elektronikken er en sikker vinder

I langt de fleste tilfælde, er det muligt at finde noget elektronisk lir, som enhver pige eller dreng drømmer om at eje. Et godt eksempel herpå er Apple produkter. iPhones, Macbooks og iPads er nogle af de produkter, som fungerer rigtig godt, for folk i alle aldre, og produkterne har tilmed en stor signalværdi.

En gadget som er meget oppe i tiden, er det såkaldte Segboard, også kendt under navne som Hoverboard og Airboard. Segboardet er et to-hjulet board som kører på strøm. Du styrer boardet ved at læne dig til de forskellige sider. Segboardet er blevet rigtig populært indenfor det seneste år, og er derfor et rigtig fedt gavevalg.

Er konfirmanden født med et gamergen, er en Playstation 4 et godt valg. Produktet henvender sig primært til drenge. Når det så er sagt, er det de færreste drenge, som ikke ville blive glad for en PS4.

Giv en oplevelse i gave

Mange synes det er sjovere, at give en oplevelse, end materielle goder. Derfor skal der selvfølgelig være nogle forslag til hvilke oplevelser man kan byde den nyudklækkede konfirmand.

Mange teenagedrenge har en drøm om, at være copilot i en sportsvogn. Så hvorfor ikke give det som gave? Der findes et utal af virksomheder som udbyder disse køreture, derfor er det muligt at finde et selskab som tilbyder en rimelig pris.

Har du derimod en pige, er en tur i en superbil, måske ikke lige sagen. Det er en koncertoplevelse derimod. Man hører om flere og flere piger, som bruger flere tusinde kroner på, at komme til Justin Bieber koncert. Det er med garanti en gave du vil blive husket for.

En tredje mulighed, som fungerer for både piger og drenge, er en sprogrejse. Her har du mulighed for at byde dit barn eller barnebarn en uforglemmelig samt lærerig oplevelse. Ofte skaber unge mennesker stærke venskaber på sådanne rejser, samtidig bliver de ferme til sprog.

Du kan også ty til klassikerne

På trods af, at vi til daglig støder på ure overalt, er det altid en god ide, at forære et armbåndsur. Det er et fedt statement og giver outfittet et fedt præg.

Er konfirmanden af hunkøn, er der garanteret en taske, eller et smykke hun ikke kan leve foruden. Accessories er uhyre vigtige.

Mange af de ovenstående gaver er relativt dyre, og gaver behøver naturligvis ikke at være dyre. En god ide, er at give konfirmanden et minde om den store dag. Det kan for eksempel være en hoptimist-figur, eller noget andet som har symbolsk betydning for vedkommende.

Husk på det er tanken der tæller!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>